De perfecte barbeque

Monolith

Wanneer je in de zomer wilt genieten van het lekkere weer, kun je dit met een Monolith barbeque overal doen. Zowel op balkon als in de tuin gezellig met je vrienden en familie profiteren van de zomer, voordeel van dit merk is dat deze verkrijgbaar is in verschillende formaten. Een kleine tuin of balkon, of een ruime tuin er is altijd een gepast formaat barbeque beschikbaar. Unieke eigenschappen, want deze barbeque is er niet zomaar een. 

Een ideaal systeem

Ben je op zoek naar een barbeque waar je ook gebruik kunt maken van een grillsysteem, dan heb je met een Monolith het perfecte model gevonden. Het model is zelfs nog uit te breiden met handige extra accessoires, bijvoorbeeld een gietijzeren rooster. Ook voor het formaat heb je keuze uit drie soorten, de kleinste is geschikt voor een balkon en kleine tuin. De Lecheft barbeque is een goed model wanneer je veel vrienden hebt, of een groot gezin. Verkrijgbaar met onderstel en zijtafel om nog comfortabeler te werk te kunnen gaan.

Monolith

Vergeet de traditionele barbeque

Wil je ook gebruik maken van een Monolith, dan is deze niet te vergelijken met een traditionele barbeque. Door de nieuwste technieken zoals de grill, kun je een perfecte maaltijd op tafel zetten. Genieten met je vrienden of gezin, naast het grillen is het ook mogelijk om het vlees te roken om er zo een unieke smaak aan te kunnen geven. Pas de kooktechnieken toe die je lekker vindt, om vlees en vis perfect te kunnen bereiden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *